چالش سلامت
چالش سلامت یک رقابت یا مسابقه با هدف توسعه راهحلهای فناورانه برای حل مشکلات حوزه های مختلف سلامت با هدف توسعه خدمات و محصولات نوآورانه سلامت است. در این نوع مسابقات، شرکتهای خصوصی یا دولتی فعال در حیطه های سلامت میتوانند مناسبترین راهحلهای فناورانه را برای غلبه بر مشکلات فناورانه خود بیابند. شرکتکنندگان در چالش نوآوری را عموماً دانشجویان یا اعضای هیات علمی دانشگاهها و پژوهشگاهها، پژوهشگران مستقل، و شرکتهای کوچک و متوسط خلاق و نوآور (اعم از دانشبنیان و غیر آن) از داخل یا خارج کشور تشکیل میدهند، اما هیچ منع یا محدودیتی برای شرکت در چالشها وجود ندارد.
- مراحل یک چالش نوآوری:
- طراحی فراخوان
- طراحی فراخوان
- تدوین طرحهای مفهومی
- بررسی و داوری طرحهای مفهومی
- توسعه نمونه اولیه
- داوری و اعلام برنده نهایی

0+
چالش ها و رویدادها
0+
طرح های ثبت شده
0+
جمع ریالی تسهیلات
0+
طرح های برگزیده
چالش سلامت

اما منظور از یک راهحل فناورانه چیست؟
همانطور که تجربه برگزاری چالش نوآوری در گوشه و کنار جهان نشان میدهد، در این نوع مسابقات راهحلهای فناورانه نوعاً شامل «طراحی مفهومی» (conceptual design) یا «نمونه اولیه» (prototype) میشود. بنابراین چالشها بسته به شرایط میتوانند یک یا دو مرحلهای باشند که مرحله اول شامل طرحهای مفهومی و مرحله دوم شامل نمونههای اولیه میشود.
پلت فرم چالش سلامت :
پلتفرمی است که میکوشد با برگزاری چالشهای فناوری و نوآوری، به شناسایی و توسعه راهحلهای فنی برای غلبه بر مشکلات فناورانه حوزه های سلامت کمک کند و از این طریق، ارتباط پژوهشگران و نوآوران را با حیطه های سلامت برقرار نماید.
